Rengashotelli

RENGASHOTELLIMME

rengashotelli-300x200.jpg

VAIVATON renkaanVAIHTO- JA säilytyspalvelu

Meillä säilytät huolettomasti ja vaivattomasti sekä kesä- että talvirenkaasi. Edullisen kausisäilytyksemme hintaan sisältyvät renkaanvaihto, pesu, säilytys kesä- tai talvikauden ajan ja vakuutus säilytyksen aikana. Asentajamme tarkastavat renkaasi ja kertovat sinulle mahdollisista vaurioista tai kulumisesta. Renkaanvaihdon yhteydessä tarkistamme myös ilmanpaineet ja tarvittaessa tasapainotamme renkaat uudelleen pienellä lisähinnalla.

Palvelumme on helppo ja huoleton ja säästää sinulta tärkeintä, eli aikaasi. Myös vaihtotyön, pesun ja säilytyksen vaiva jäävät ammattilaistemme huoleksi. Renkaat säilytetään valolta suojattuna, sillä UV-säteily nopeuttaa renkaan ikääntymistä.

Edullinen rengashotelli

Talvirenkaiden säilytys ja renkaanvaitotyö 50€

sis. vanteiden pesun, renkaanvaihdon, renkaiden kunnon tarkistuksen, ilmanpaineen ja venttiilien tarkistuksen ja vakuutuksen säilytyksen aikana.
Tasapainotus tarvittaessa lisähintaan.

Kesärenkaiden säilytys ja renkaanvaihtotyö 50€

sis. vanteiden pesun, renkaanvaihdon, renkaiden kunnon tarkistuksen, ilmanpaineen ja venttiilien tarkistuksen ja vakuutuksen säilytyksen aikana. Tasapainotus tarvittaessa lisähintaan.

Renkaiden säilytys

Talvirenkaiden säilytys Hämeenlinnassa palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Renkaat ovat yllättävän hankalat ja tilaa vievät varastoitavat kotioloissa. Säilytysmahdollisuutta on myös rajattu asuinrakennuksissa turvallisuussyistä renkaiden korkean paloriskin ja palonaikaisen runsaan savunmuodostuksen vuoksi. Käytä omat neliösi tehokkaasti tärkeämpään ja tuo oman tai yrityksesi ajoneuvojen renkaat säilytettäväksi turvallisesti. Samalla säästät aikaa ja vaivaa, kun asentajamme vaihtavat renkaat puolestasi.

Rengashotelli Kanta-Hämeessä Lammilla palvelee laajaa asiakaskuntaa

Talvi-/kesärenkaiden säilytys sisältää:

  • Renkaiden säilytys kesä- tai talvikaudeksi
  • Renkaanvaihto
  • Ilmanpaineiden ja venttiilien tarkistus
  • Renkaiden ja vanteiden pesu
  • Renkaiden kunnon tarkistus ja tarvittaessa uusintasuositus
  • Vakuutus säilytyksen aikana

Kun renkaasi tulevat käyttöikänsä päähän, löydät meiltä myös uudet renkaat autoosi. Myymälästämme löytyy omassa tehtaassamme valmistettu Ässä Uusiorengasmallisto useimpiin henkilöautoihin. Kauttamme tilaat ja asennutat myös muiden valmistajien renkaat sekä vanteet ja jätät vanhat kierrätettäväksi.