Kesärengaskausi alkanut

Etelä-Suomessa sää on vuodenaikaan nähden lämmin ja yöpakkasten aiheuttamaa liukkautta lukuun ottamatta ajokelit kesäiset jo isolla alueella. Valmistaudumme kesärengassasesonkiin tehtaanmyymälässämme ja jatkamme aukioloamme myös iltatunneille heti, kun kiirein aika renkaanvaihtotöissä alkaa. Voit varata ilta-ajan renkaanvaihtoon jo nyt soittamalla meille, p. 03 633 7299. Kerromme samalla toimintaohjeet, miten huolehdimme sinun, muiden asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä koronan aiheuttamien riskien minimoimiseksi meillä asioidessasi.

Kesärenkailta laissa vaadittu minimiurasyvyys on 1,6 mm, mutta tällaisen renkaan kyky vastustaa vesiliirtoa on heikentynyt merkittäväsi. Sadekelille suositelemmekin tämän vuoksi vähintään 4 mm:n urasyvyyttä. Jos säilytät ja vaihdat renkaasi itse, tarkista vaihdon yhteydessä myös mahdolliset ulkoiset vauriot kulutuspinnassa ja sivuissa ja tutki, ovatko renkaat kuluneet tasaisesti koko kulutuspinnaltaan vai esimerkiksi vain toisesta reunastaan. Vaihdettuasi renkaat, tarkista ilmanpaineet (myös mahdollisesta vararenkaasta) ja muista jälkikikiristää mutterit n. 100 - 200 kilometrin ajon jälkeen.

Kaikissa rengasoasioissasi voit kääntyä ammattilaistemme puoleen. Meillä vaihdatat renkaasi edullisesti ja varaat myös kausisäilytyksen pesuineen. Renkaanvaihto tehtaanmyymälässämme maksaa 25€/sarja ja kausisäilytys 50€/kausi, sisältäen pesun ja alleasennuksen.

Rengasalan ammattilaisena autamme sinua uuden renkaan valinnassa, paikkaamme rikkoontuneet renkaat ja vaihdamme vaurioituneet venttiilit. Ässä Uusiorenkaiden lisäksi myymme alumiini- ja teräsvanteet ja muiden valmistajien renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä peräkärryihin. Tehtaanmyymälästämme ostettujen rengassarjojen hintaan sisältyy vanteille-/alleasennus ja tasapainotus. Hinnaston alleasennettuna löydät täältä: https://assarengas.fi/tehtaanmyymala/ ja verkkokauppamme kautta tilattavat renkaat hintoineen löydät täältä: https://assarengas.fi/tuotteet/kesarenkaat/

Tervetuloa palveltavaksi!

Comments are closed.