Kierrätysviikot ovat täällä taas!Ässä Uusiorenkaiden tehtaanmyymälässä Lammilla vietetään jälleen kierrätysviikkoja 18.-29.5.2020!

Käytöstä poistettujen renkaiden ja vanteiden lisäksi voit tuoda meille kaikenlaisen metalliromun aina säilyketölkeistä tiskipöytään ja lumiaurasta tv-antenniin. Kelpuutamme myös vanteilla olevat renkaat ja erotamme ne toisistaan ilman erillistä maksua. Kun tuot romusi meille, huolehdimme materiaalien tehokkaasta jatkojalostuksesta. Osan renkaista pystymme hyödyntämään itse uusien renkaiden valmistuksessa, tuotantoon kelpaamattomat toimitamme murskaukseen, josta ne päätyvät monenlaisten uusiotuotteiden raaka-aineiksi. Metalliromut erottelemme metallilajeittain ja toimitamme käytettäväksi uusien metallituotteiden valmistukseen.

Nurkkien siistiytyminen ilostuttaa aina itseä ja lähipiiriä, mutta sillä on myös laajempia vaikutuksia; asianmukaiseen kierrätykseen toimitettu materiaali säästää aina uusiutumattomia luonnonvaroja! Tehdään yhdessä hyvää!

Tehtaanmyymälämme pihamaalla on merkityt vastaanottopisteet, joihin voit jättää metalliromut ja renkaat. Henkilökuntamme auttaa tuotteiden siirtämisessä sekä opastaa aina tarvittaessa. Tervetuloa!

(Huom! Emme voi ottaa vastaan ongelmajätettä tai ser-romua)Comments are closed.